Κατάλογος: 2021

Οκτ 02
Οκτ 03

ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

H ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 

"ΚΑΛΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ" 2-3/10/2021

Το Σάββατο 2/10/2021 κορυφαίοι πανεστημιακοί, πρόεδροι επιμελητηρίων, ολυμπιονίκες και οι τρεις μεγαλύτρες ναυτιλιακές εταιρίες θα παρουσιάσουν θέματα όπως υγεία των ναυτιλομένων, η διαβίωση στα σύγχρονα πλοία, ναυταθλιτισμός κ.α. στο μέγαλο του Πανελληνίου Ομίλου Ιστιοπλοίας στο Μικρολίμανο.

Την Κυριακή 3/10/2021 δρομικό δρώμενο ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ - ΜΙΚΡΟΛΙΜΑΝΟ με επικεφαλής έλληνες ολυμπιονίκες και φιλικός αγώνας κοπηλασίας σε συνεργασία με το ΝΑΥΣ.

Αναλυτικά
Σεπ 11
Σεπ 19

85η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΑ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ  σε συνεργασία με το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, θα συμμετέχει στην 85η Δ.Ε.Θ., που πραγματοποιείται από τις 11 έως τις 19 Σεπτεμβρίου 2021 και έχει ως τιμώμενη Χώρα την Ελλάδα.

Αναλυτικά
Σεπ 11
Σεπ 19

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 85η ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δυναμική και φέτος η παρουσία της ΕΙΣΑΓΩΓΑΙ ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΑΕ στην 85η ΔΕΘ.
Ο πρόεδρος της εταιρίας μας κ. Νικόλαος Μαυρίκος μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάτπυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση, τον Βουλευτή Α΄Πειραιώς κ. Ιωάννη Μελά, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής και πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά κ. Βασίλη Κορκιδη, τον πρόεδρο του Συνδέσμου Βιομηνιών Αττικής-Πειραιώς κ. Δημήτρη Μαθιό.

Αναλυτικά