Η εταιρία Εισαγωγαί Μαυρίκος Α.Ε. ως μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων - Εξαγωγέων, συμμετέχει στην 82η ΔΕΘ

από MAVRIKOS IMPORTS S.A.

  15 Σεπτεμβρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

                                                                             Πειραιάς 11/9/2017

 

Η εταιρία Εισαγωγαί Μαυρίκος Α.Ε. ως μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων - Εξαγωγέων, συμμετέχει στην 82η  ΔΕΘ που πραγματοποιείται από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2017, με τιμώμενη χώρα την Κίνα.

Ο κ. Νικόλαος Μαυρίκος, Πρόεδρος της εταιρίας και παράλληλα  Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εφοδιαστών Πλοίων – Εξαγωγέων, και Β΄ Αντιπρόεδρος του ΕΒΕΠ, εκπροσώπησε τον σύλλογο στα εγκαίνια της έκθεσης.

Η Εισαγωγαί Μαυρίκος Α.Ε. έχει αποκτήσει πολύ μεγάλη πείρα στη διακίνηση προμηθειών πλοίων με τρόφιμα, τσιγάρα, ελληνικά κρασιά και οινοπνευματώδη. Ταυτόχρονα η εταιρία δραστηριοποιείται στις εξαγωγές των παραπάνω προϊόντων σε διάφορες χώρες. Συμβάλει έτσι στην τόνωση των εξαγωγών και την αναζωογόνηση της ελληνικής οικονομίας. Διαβλέπει ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες για τις ελληνικές εταιρίες ανάπτυξης των εξαγωγών τους. Μεθοδικά και με επιμονή πραγματοποιούνται οι επαφές και στη συνέχεια οι στόχοι με εταιρίες του εξωτερικού.

Τέλος πρέπει να τονιστεί ότι η συνεισφορά της ΔΕΘ-HELEXPO δεν αφορά μόνο της ελληνικές εταιρίες που συμμετέχουν αλλά έχει μεγάλη σχέση με την ανάπτυξη και έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση.