Η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στο Athens Rum & Whiskey Festival 2017

  05 Οκτωβρίου 2017

Η εταιρεία μας συμμετείχε με επιτυχία στο Athens Rum & Whiskey Festival 2017. Η προσέλευση στο περίπτερό μας No 5 ήταν μεγάλη.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν premium rum όπως το DICTADOR 12 YO, RON DE JEREMY SPICED, αλλά και malt whiskey της DOUGLAS LAING, ιαπωνέζικα της εταιρείας AKASHI καθώς και cocktails που δημιουργήθηκαν ως βάση τα παραπάνω προϊόντα αυτά. Tο Σάββατο πραγματοποιήθηκε σεμινάριο επίδειξης και γευσιγνωσίας του προϊόντος Dictador & των The Bitter Truth από τον Βartender/Μixologist Σταύρο Γαϊτάναρο.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε δεύτερο σεμινάριο, που αφορούσε τα προϊόντα της Douglas Laing σε συνδυασμό με τα νερά που αναδεικνύουν τα αρώματα των whiskey της εταιρείας Uisge Source (τα οποία και αντλούνται από την αντίστοιχη πηγή – HIGHLAND, SPEYSIDE + ISLAY - που φτιάχνονται τα εκάστοτε whiskey).

Η εταιρεία μας στα πλαίσια της συμμετοχής μας στο ATHENS RUM & WHISKEY FESTIVAL 2017, έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να απολαύσουν, μεταξύ άλλων από τη μεγάλη γκάμα μας σε premium αυθεντικά rum και whiskey , τη premium σειρά rum nation και ron milonario.

Η παρουσίαση έγινε σε ξεχωριστό περίπτερο από τον καταξιωμένο bartender Alberto Fernandez του dr Stravinzky bar της Barcelona, που ήρθε στην Αθήνα ειδικά για το σκοπό αυτό.

Παράλληλα, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν ένα ιδιαίτερο, καινοτόμο cocktail, εναρμονισμένο στην ελληνική κουλτούρα καθώς η σύνθεση του ήταν αποτέλεσμα του παντρέματος RUM MILLONARIO με το Ελληνικό Premium Ούζο 7 GOLD της Ποτοποιίας Οινοποιίας Θράκης.